Twitter
Facebook
YouTube

home / About us

 
 
 

Tisztelt Látogató!


A Beghelli Hungary köszönti Önt honlapján.


Cégünk az olaszországi Beghelli S.p.A. leányvállalataként alakult meg 2012-ben Magyarországon, abból a célból, hogy a 30 éves múlttal rendelkező olasz Beghelli cégcsoport termékeit, melyek elsősorban a biztonsági világításban és az energiatakarékos világításban játszanak jelentős szerepet és ismertek Európában, Amerikában és az ázsiai kontinensen, itthon is egyre szélesebb körben elérhetővé tegyük.
Célunk, hogy a Beghelli energiatakarékos világítótesteket és rendszereket megismertethessük mindenkivel, ezzel segítsük az energiahatékony beruházásokat, legyen szó ipari, irodai, esetleg otthoni felhasználásról.


A Cégcsoport a háztartási és ipari általános világítás, valamint tartalékvilágítási rendszerek területén kínál számos megoldást.


Bemutatótermünket és irodánkat Budapesten, a Klotild Palotában alakítottuk ki, melynek teljes külső- és belső világításához mi biztosítottuk a lámpatesteket.
Honlapunkkal elsősorban tervezőmérnököknek, műszaki ellenőröknek, szakkivitelezőknek, valamint kis- és nagykereskedőknek szeretnénk naprakész műszaki segítséget nyújtani. Kérésükre papír alapú vagy elektronikus katalógust, valamint teljeskörű tanácsadást biztosítunk.


A megadott elérhetőségeken lépjen velünk kapcsolatba, hogy együttműködésünkhöz mielőbb megtalálhassuk a közös pontot!

Érdeklődését előre is köszönjük!

 

A Beghelli Hungary csapata

 

A lakossági termékek értékesítése a Váci utcai üzletünkben megkezdődött. Tekintettel arra, hogy minden Ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, nagyon fontos az Ön visszajelzése is. Kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Projektekhez gyári kiszolgálással, vagy forgalmazóinkon keresztül biztosítjuk a Beghelli termékeket.

Viszonteladóink:

Lunár Kft.

Marchiol Kft.

 

Lumenet